Trykk og produksjon

Vi i Rabalder Reklame har lang fartstid fra grafisk bransje. Med vårt store nettverk av leverandører og samarbeidspartnere kan vi levere det du trenger av trykte produkter. Vi har kunnskapen som sørger for at dine filer er kvalitetssikret hele veien fra skjerm til produkt.
KONTAKT OSS

Trykksaker

Det er mange trykksaker som skal representere en virksomhet. Tett kontakt med faste trykkerier og andre gode samarbeidspartnere gir oss en unik mulighet til å tilby alt fra idé til ferdig produkt levert på døren. Med lang erfaring innen grafisk produksjon innehar vi nødvendig kunnskap som sørger for at dine filer er kvalitetssikret hele veien fra skjerm til papir. Vi trykker både stort og smått – hos oss er det ingen begrensninger for hva vi kan tilby av muligheter.

Dekor og utsmykking

Vi vet hvor viktig det er å bli sett. Inngangspartier, resepsjonsområder og kontorlandskap bør ha et helhetlig uttrykk for å skape en god atmosfære og gi et godt førsteinntrykk. Vi frisker opp kontorlandskap og fasader med din visuelle profil, både innen- og utendørs. Vi leverer møbler med eget trykk, folie, skilt, bilder og mye mer. Vi har løsningene, og kommer gjerne på befaring og gir forslag på hva som kan gjøres i deres lokaler.

Distribusjon og utsendelser

Segmentering og treff i målgruppen er viktige faktorer for å få effekt av din utsendelse. Vi har meget god kompetanse innenfor dette feltet som omfatter distribusjon av både uadressert og adressert reklame. Mulighetene for distribusjon er flere og egenskapene noe ulike, enten det er innstikk/vedlegg i lokale aviser, magasiner eller postdistribusjon. Innsikt som geografi og lokal kjennskap er viktig for å treffe ønsket målgruppe med relevant budskap. En trykket DM-utsendelse er godt egnet for å «booste-salg» og skape oppmerksomhet. I tillegg kan den skaffe verdifulle leads fra en «ikke-digital» kanal. Vi guider deg i prosessen for finne riktig distribusjonskanal for din utsendelse, slik at du kan være trygg på at kampanjen gir best mulig uttelling.

messe & Event

Har du et jubileum som skal feires, eller skal du delta som utstiller på en messe? Vi hjelper deg med å skille deg ut i mengden. Messesystemer, rollups, messevegger, telt, beachflagg og giveaways med logo og profil er bare noe av det vi kan levere. Vi sørger for at du når ut til publikum slik at du får den oppmerksomheten du ønsker. Rammen rundt din stand eller eksponeringsområde er en mulighet til å bli arrangementets blikkfang, og vi skreddersyr løsninger av høy kvalitet, tilpasset ditt budsjett.

Profileringsartikler

Har du behov for logo på klær og profilartikler, hjelper vi deg med å finne riktig produkt. Vi setter sammen løsninger som passer deres ønsker og budsjett og tilbyr spennende produkter i alle kategorier. 

bilfolie

Biler er en svært effektiv reklameflate. Enten du ønsker enkle logodekaler eller full helfoliering hjelper vi deg med hele prosessen fra skisser, råd og veiledning om folievalg, produksjon og montering.  
envelopeprinterpicturecoffee-cupcararrow-downarrow-leftmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram