Det sies at salg er 
et "numbers game"

Så hva betyr det? Jo flere kundekontakter, desto flere salg. Det virker å være åpenbart. Altså er kvantitet viktig. Derfor vil dette være noe av det første å se på når man analyserer sitt eget salgsarbeid. Er det høy nok aktivitet i teamet? Er aktiviteten for lav, vil dette gjenspeiles i resultatet. Uten unntak.
Hva da om aktiviteten er høy, men salgstallene er svake? Da hjelper det ikke nødvendigvis å øke antall rørløft eller kundebesøk. Tvert i mot kan det ha motsatt effekt. Som selger kan man begynne å tvile på seg selv, skylde på andre eller produktet. Dette er utfordringer alle som jobber med salg kan kjenne seg igjen i, fra tid til annen.

Vi KAN BISTÅ med dine salgsaktiviteter! 

Legg gjerne igjen din kontaktinfo, for en helt uforpliktende samtale med oss.
Kontaktskjema Salg

Salgsstrategi

Hva er den mest effektive framgangsmåten for å oppnå salg for din bedrift? Sammen kan vi kartlegge og implementere metodikken i salgsorganisasjonen.

COaching

Er selgerne deres sultne eller mette? Vi kan hjelpe med coaching, motivasjon og generell salgskompetanse.

Salgsstøtte

Har dere et produkt eller en tjeneste dere trenger hjelp til å få ut til kundene? Vi kan bidra med direkte eller indirekte salgsstøtte.

salgsledelse

Trenger dere hjelp til å få i gang et nytt salgsteam, eller har dere et eksisterende team som trenger en boost? Vi kan bidra!
starusersrocketthumbs-uparrow-downarrow-leftmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram