Digitale tjenester

Vi designer og utvikler nettsider, innhold og markedsaktiviteter som hjelper kundene våre med vellykket synlighet i digitale kanaler.
KONTAKT OSS

Nettsider

En god nettside er et viktig verktøy i den digitale verden, og vi hjelper deg med å utarbeide et klart og tydelig budskap. Vi skreddersyr brukervennlige og responsive nettsider tilpasset ditt behov og budsjett. Vi benytter plattformen WordPress, verdens største plattform for hjemmesider. 

SEO

Vi hjelper deg med SEO (søkemotoroptimalisering) og Google Business, slik at du vil synes enda bedre i søkemotorer. SEO (Search Engine Optimalization) betyr at nettsiden din er enkel å finne ved et organisk søk. Dette oppnås ved å ha en velstrukturert nettside med relevante tekster, lenker og godt merkede bilder og videoer.

Innholdsproduksjon

Innholdsproduksjon er tett knyttet til arbeidet med søkemotoroptimalisering. Vi hjelper deg med å tilpasse innholdet på din nettside slik at kunden forstår hva du ønsker å formidle eller selge. Det beste innholdet er det som engasjerer og som overbeviser målgruppen om at din virksomhet kan hjelpe dem. 

Nyhetsbrev

Profesjonelle nyhetsbrev og landingssider som gir deg muligheten til å bygge relasjoner med kundene dine er gull verdt. Ved riktig bruk av programvare får du full oversikt over respons og resultater. 

Maler og skjemaer

Rabalder Reklame er behjelpelige med utforming av maler og dokumenter i blant annet Word og Powerpoint. Vi kan også hjelpe deg med å utforme utfyllbare skjemaer og kontrakter til internt og eksternt bruk. 

FOTO OG BILDEBEHANDLING

Trenger dere hjelp til å ta bilder av ansatte, produkter, miljøbilder på arbeidsplassen eller kanskje fra en messe – så ordner vi det. Vi bearbeider og tilpasser bildene til der de skal eksponeres, enten det er til web, trykk, presentasjoner eller annet. Vi kan også være behjelpelig med ulike enkle filmoppdrag.
file-emptycamerascreenmagnifierarrow-downarrow-leftmenu-circlecross-circleframe-contracttext-format linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram