Design og 
kommunikasjon

En god og tydelig visuell identitet fremhever din merkevare. Det gjelder å bruke den riktig. Sammen med dere utvikler vi effektive løsninger og skaper tydelig kommunikasjon via design og teknologi.
KONTAKT OSS

Grafisk design

Vi hjelper deg med et helhetlig uttrykk, slik at du utad fremstår akkurat slik du ønsker. Har du allerede en visuell profilmanual tilknyttet bedriften, forvalter vi den på best mulig måte. Vi har mange års erfaring innen visuell kommunikasjon og utformer materiell for både trykk, web og andre kommunikasjonsflater. 

Firmalogo 

En logo er bedriftens eller organisasjonens ansikt utad. Logoen er selve kjennemerket og symbolet for selskapets identitet. En god logo skal være et blikkfang og gi assosiasjoner til selskapets bransje og verdier. Vi tilbyr deg faglig dyktighet, fleksibilitet og høy servicegrad. Og viktigst av alt; vi jobber med logoen din til du er 100% fornøyd. 

Visuell identitet

Hvem er dere, og hva ønsker dere å formidle til kunder og omgivelser? Vi hjelper deg å formidle selskapets verdier, produkter og budskap gjennom riktig fargebruk, bilder og typografi. En god visuell identitet og et gjenkjennbart design er viktig – både internt og eksternt.  

Kommunikasjon og tekst

Vi er opptatt av kommunikasjon som skal fungere i flere kanaler og på ulike flater. Om eksponeringen skjer i Sosiale Medier (SoMe) eller på mer tradisjonelle flater som papir, så er grunnprinsippene om relevant og god kommunikasjon like viktige. Åpen og ærlig kommunikasjon skaper tillit.
pencilmagic-wandeyearrow-downarrow-leftmenu-circlecross-circletext-size linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram